Mit indendørs kompostprojekt 7

Jeg vil gerne afrunde komposttråden med hvordan det gik. I foråret 2014 så den sådan ud:

IMG_0356

Det meste er komposteret, men der er stadig rester af æggebakker og andet pap, samt æggeskallerne er slet ikke opløst.

Jeg brugte en del af komposten til de potter der stod ude på altanen, iblandet lidt pottemuld, da komposten syntes ret grov. Resten af komposten endte udenfor i en jordbunke under nogle buske (tilbage til naturen så meget det lader sig gøre inde i byen).

En årsag til at komposten kom ud er at jeg har aldrig haft så mange dyr (bladlus, spindemider, hvide fluer) i potterne som i 2014, og jeg mistænker komposten for at være blevet et ynglested for alt det der. Selv om jeg oplevede at den var varm til tider, så har den nok ikke fungeret som en rigtig varmekompost.

En anden årsag var at vi i 2014 holdt høns og derfor kom skrællerne til hønsene istedet for i komposten. Men nu er hønsene gået videre, og vi er gået igang med et nyt kompost projekt, med orme!