Mit indendørs kompostprojekt 6

Nu er det på tide med en opdatering. For en måned tilbage åbnede jeg låget til komposten og til min forfærdelse var hele overfladen dækket af store summende fluer. Yak det var ulækkert. I fuld panik lagde jeg låget på igen og satte den anden kompostkasse ovenpå. Denne dækkede så hullerne i låget, så fluerne var spærret inde. Så var det igang med at søge på nettet.
Et råd er at dække komposten med vådt avispapir. Jeg fik dog aldrig prøvet det af, da jeg har havt travlt med andre ting.
Idag har jeg så endelig taget mig tid og mod til at tage komposten frem. Heldigvis har problemet løst sig selv. Der var ingen store fluer at se – de er trolig komposteret…
Komposten synes jeg begynder at se fin ud. Den er ret mørk og der er få store stykker tilbage. Min gode kollega Jann siger at det hjælper at vende komposten ca hveranden uge for at holde fluer væk. Fluer kan ikke lide at komposten bliver vendt.