TheShareHood.org

Der er mange ting vi ejer, som vi ikke bruger hele tiden. Feks en god bog jeg har læst og ikke vil af med igen. Men derfor kan jeg godt låne den ud. Det med at låne kender jeg til som noget man gør med venner eller familie. Det er nok både en vanesag, men også en tillidssag. Kan man stole på at få det tilbage fra en fremmed? Så kan man også vende det på hovedet og sige, at vi er ikke fremmede mere, når jeg har lånt dig en ting. Til sidst er der udfordringen med at vide hvem der har det man vil låne, og her kan internet være en mulighed. Websiden thesharehood er et bud på hvordan det kan gøres.
Jeg vil gerne prøve konceptet og har tænkt at reklamere for siden i nærområdet. Det er nemlig også et kriterie for at det fungerer at deles om tingene, at det fysiske afstand ikke er så stor.