Mit indendørs kompostprojekt 3

Mit indendørs kompostprojekt 3

En opdatering siden sidst: Min første kompostkasse blev så fugtig indeni at den lugtede surt da jeg åbnede låget. Der kom også svamp i (fik faktisk ondt i hovedet, da jeg åbnede låget), så den røg ud på altanen. Så satte jeg låget lidt på skrå, så der kom luft til. Jeg har også rørt i den ugentlig. Efter ca 2 uger var fugten kommet ud og den lugter fint.

Da min første kompostkasse var ved at blive fuld, startede jeg en ny kasse indendørs. Nu med huller i:

Ingen lugtgener. Der kom dog svamp i den også efter et stykke tid, så nu står begge kasser på altanen. Midt i oktober, da bladene faldt af træerne, så jeg mit snit til at få noget ekstra brunt. Jeg havde kun en almindelig bærepose med mig, men kunne godt have fyldt op flere sække fulde med blade. En årlig bladindsamlingsdag, kunne være en ide. Det er bare vigtig at man gør det i tørvejr, så bladene ikke er våde og rådner væk. Håber det bliver til god kompost til foråret 🙂