Fem ens par strømper

Jeg er ikke nogen stor fan af at parre strømper. Og end mindre synes jeg det er sjovt med en stor bunke med enkeltstrømper som savner sin mage. Dette fandt jeg ud af efter barn nr et var kommet til verden. Da barn nummer to kom besluttede jeg at gøre noget ved det. Jeg købte ti ens par strømper til mig og ti ens par strømper til min mand. Børnene fik to gange fem ens par strømper hver. Dette betyder at når jeg parrer strømper, så kan alle mine parres med hinanden, dvs ingen enlige strømper. Det samme gælder for min mand og børnene 🙂 mine ti par har holdt i ca fire år og skal snart udskiftes, og da bliver det ti nye par. Hos børnene er udskiftningen lidt tiere, ca en gang i året, eftersom fødderne stadig vokser.
Hvorfor skrive et indlæg om strømper?
Dels fordi jeg ville give et tips om hvordan hverdagen kan blive lidt enklere, men også for at komme med en kritik til tøjkæderne. Det har nemlig vist sig at være meget vanskelig at kunne købe ti, eller bare fem ens par i butikkerne. Som regel kan man købe tre, fem eller ti par i et budt, men da er alle parrene forskellige. Det er som om butikkerne har fundet en profitabel forretningsmodel – sælg flere forskellige par i et bundt, da sælger man flere ad gangen, samt at kunden kommer hurtigt tilbage, når en eller to strømper er blevet ‘væk’ – som de alle sammen følger.
Heldigvis har jeg fundet nogle netbutikker som sælger enkelt-par strømper og som har mange på lager, f.eks. Smartkids.dk